“Центр освіти і розвитку “Разом у майбутнє” став учасником інформаційного дня міжнародного проєкту “Dialogue for future: building communication bridges”
“Центр освіти і розвитку “Разом у майбутнє” став учасником інформаційного дня міжнародного проєкту “Dialogue for future: building communication bridges”

Голова громадської організації “Центр освіти і розвитку “Разом у майбутнє” Тетяна Гурко відвідала інформаційний день міжнародного проєкту DFF “Діалог заради майбутнього: будуємо містки взаєморозуміння”.

Захід відбувся 27 вересня на Оболоні в Києві. Його було організовано ГО «Український центр майбутнього» в рамках міжнародного проєкту DFF “Діалог заради майбутнього: будуємо містки взаєморозуміння / Dialogue for future: building communication bridges” (програма Еразмус+, Стратегічне партнерство у секторі «Молодь», проєкт №2020-2-PL01-KA205-082707), діяльність якого охоплює, крім України, Польщу, Північну Македонію та Мальту.

Під час зустрічі її учасникам було презентовано курс “Я – ЛЮДИНА МАЙБУТНЬОГО”, посібник для освітян «Діалог заради майбутнього, будуємо комунікаційні містки» та цифровий помічник для молоді - чат-бот «YourBuddy».

Також було проведено майстер-класи з практиками курсу, та відбувся круглий стіл «Обмін досвідом представників громадського сектору в умовах війни і прогнозування тенденцій майбутнього розвитку».

У заході взяли участь громадські діячі, освітяни, молодіжні та соціальні працівники, шкільні психологи, керівники молодіжних центрів.

Наприкінці зустрічі всі учасники отримали безкоштовний доступ до методичних матеріалів, лекцій та чат-боту.

27.09.2022

Scroll to Top